Lidt om klubben

Klubben organiserer ca. 2500 medlemmer, heraf ca. 100 hjemmehjælpere og 2400 social og sundhedshjælpere. Medlemmerne er alle social og sundhedshjælpere, hjemmehjælpere eller medhjælpere, der er organiseret under FOA Århus afdelingen.

Klubkontingentet er 20 kr. pr. måned, som betales via det samlede FOA kontingent.

Fagklubben følger udviklingen indenfor dit arbejdsområde og kan altid være behjælpelig i forhold til spørgsmål om fag og faglighed og du er til enhver tid velkommen til at kontakte klubben.Social- og sundhedsassistenter, plejehjemsassistenter og beskæftigelsesvejledere, som er medlem af FOA Århus, er automatisk medlem af social- og sundhedsassistentklubben. Men klubben optager også social- og sundhedsassistenter, som arbejder i andre dele af landet.

Faggruppeklubben arbejder for dig
Ved medlemskab i FOA – Fag og Arbejde er du som social- og sundhedshjælper, hjemmehjælper og medhjælper medlem af Social og sundhedshjælpernes fagklub.